GRATIS FRAKT på alle bestillinger. Skip fra Oslo.
Handlevogn 0

Tilbakebetalingspolitikk

Cali White Produkter 

Vi tilbyr en 100% refunderingsgaranti for alle Cali White merkevarer. Hvis du er fornøyd med resultatene dine, ber om tilbakebetaling innen 30 dager etter at du mottok produktet, og et av våre Smile Team-medlemmer hjelper deg med prosessen. Hvis behandlingen din er uåpnet, og fortsatt i den tilstanden du mottok, kan du også be om retur eller bytte for produktet.

* Merk: Ekstra produkter som våre Whitening Gel Refill Kits, og vårt erstatnings LED-aktiveringslys og Universal Comfort Fit Tray, må brukes med Cali White-produktene de var beregnet på. Ingen restitution vil bli utstedt for disse hjelpeprodukter hvis de brukes sammen med andre enheter eller produkter som ikke er kjøpt fra Cali White.

Crest Whitestrips Produkter

Vi tilbyr for øyeblikket ikke refusjoner for Crest Whitestrips Behandlinger. Vi vil imidlertid gjøre vårt beste for å samarbeide med deg for å få de resultatene du håper på. Hvis du ikke er fornøyd med resultatene dine fra Crest Treatment, kontakt oss bare og gi oss beskjed, og vi vil finne ut en løsning for deg :)

Refunderingsbetingelser

  • Restitutioner er begrenset til en per kunde. Vær oppmerksom på dette hvis du plasserer en annen ordre. I ordre som inneholder flere produkter, vil vi godkjenne tilbakebetaling for produktet som er ansvarlig for problemet.
  • Refusjoner må bli forespurt innen 30 dager etter mottak av produktet.
  • Merk: Fraktprosessen kan være grov på enkelte pakker. Vi prøver å redusere dette så mye som mulig, men i noen tilfeller kan emballasjen ta en knock eller to i transit. Dette påvirker på ingen måte kvaliteten eller effektiviteten av behandlingen inne.