GRATIS FRAKT på alle bestillinger. Skip fra Oslo.
Handlevogn 0

Vanlige Spørsmål F.A.Q.

Hva er fordelene ved å bruke Crest 3D White Whitestrips?

 

Hvert Crest 3D White Whitestrips tannblekingssystem vil garantert bleke tennene dine ved å fjerne flekker på overflaten, samt belegg som ligger dypt i emaljen.

 

Er Crest 3D White Whitestrips skadelig for tenner eller kan den skade emaljen?

 

Nei, dette produktet er formulert til å være trygg og effektiv hvis den brukes som anført. Vår sikkerhetsdata indikerer at 3D White Whitestrips er trygt for tannemaljen. De inneholder den samme blekingsingrediensen som tannleger bruker når de gjør det profesjonelt.

 

Hvordan virker 3D White Whitestrips?

 

Crest 3D White Whitestrips er tynne, fleksible strips som er belagt med en tannblekings gel som inneholder peroksid. Den er designet til å være i samsvar med tannformen din, de fungerer slik at blekingsgelen holdes på plass mot tennene dine for få en opphoping av flekker på og under tannoverflaten.

 

Når vil jeg merke resultatene med 3D White Whitestrips?

 

Merkbare resultater varierer fra person til person, men de fleste ser resultater halvveis gjennom behandlingen, med fullstendige resultater når det er ferdig. Hvis hastighet er en prioritet, prøv Crest 3D White Whitestrips Advanced Vivid eller Professional Effects for å se resultater etter 3 dager.

 

Hvert Crest 3D White Whitestrips tannblekingssystem gir deg vakre, synlige, hvitere tenner – garantert. Hvis du er ikke fornøyd med resultatene, vil Crest 3D White Whitestrips refundere kjøpet.

 

Hvor lenge vil blekingen vare?

 

Hvor lang tid dine tenner forblir hvite avhenger av flere faktorer, inkludert hvor ofte du drikker kaffe, te, mørk brus, rødvin eller røyker. Advanced Vivid & Professional Effects holder tennene dine hvitere i 12 måneder. Hvis du er bekymret for daglig farging, hold smilet ditt lyst og hvitt med 3D White Stain Shield for bare 5 minutter om dagen.

 

Kan jeg ha på strips lengere enn den anviste tiden for å få bedre blekingsresultater?

 

Vi anbefaler å følge bruksinstruksjonene for hvert produkt. Lengre brukstid kan resultere i tannsensitivitet og/eller ubehag med gummen.

 

Noen ganger ser jeg hvite flekker rett etter at jeg tar av stripsene. Vil det gå bort?

 

Ja, hvite flekker er bare midlertidige. Disse flekkene er ikke skadelige og vil forsvinne innen få timer.

 

Vil 3D White Whitestrips påvirke forskjellige tannoperasjoner?

 

CREST 3D WHITE WHITESTRIPS BLEKER KUN NATURLIGE TENNER. Stripsene bleker ikke kroner, skallfasetter, fylling eller proteser. Bruk ikke med tannregulering. Hvis du trenger en tannoperasjon, gjør det eller få medisinering, be tannlegen din bestemme om det er passende med bleking. Crest 3D White Whitestrips Advanced Vivid og Professional Effects er designet for å holde godt fast på tennene, så bruk ikke på løse tenner, midlertidige eller løse restaureringer.